keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Meidän Mahti sai nimen :)! Ja miten hienon..!!

Voi mikä ihana päivä!! Tätä on niin odotettu :)!

Mahti sai siis vihdoin virallisen nimen!
Mahti on G-pentueen ainokainen. Kun juteltiin Katariina-kasvattajan kanssa joskus nimestä, hän sanoi että saa kertoa jos on ehdotuksia. Mieleeni tulikin, että nimessähän voisi jollain tapaa olla tuo sana Onni, kun se kulkee meillä mukana monenlaisissa yhteyksissä. On Eläinkoulutus Onni, OnniDog ja tämä vastikään Onnimaaksi kastettu paikka, missä asumme.

Niinpä hänestä tuli

Energetics Great Guardian of Happiness


Eikö ole upea nimi!!


Meillä on mennyt upeasti. Pakko kehua tätä jätkää ihan älyttömästi!
Mahti on mukana monessa, ellei kaikessa :D. 

Mahti on mainio matkakumppani, apulainen, seuran pitäjä, lohduttaja, hellyyspuuskailija, unikaveri, treenikaveri, kaikkea!


Mahtihan on ihan pian 4kk ikäinen. Ihan pienestä asti sillä on ollut yksi tosi selkeä ominaisuus, hyvin tarpeellinen ja ihailtava. Meinaan nukkuminen :D. Se pystyy lepäämään ja nukkumaan ihan missä vaan ja milloin vaan jos väsyttää. Se on ihanaa!


Perheen muiden koirien kanssa Mahti on tosi läheinen. Kun se on rauhallinen, mielellään jopa unessa, muut päästävät sen tosi mielellään nukkumaan viereensä. Kun sillä on kauhea riehu, se saa kyllä muilta kyytiä kun kehottavat sitä muualle leikkimään. Myös kissojen kanssa sujuu kivasti, niidenkin kanssa parhaat hetket on selvästi unisena :D.





Ollaan treenailtu tasaisen säännöllisesti, tärkeimpiä taitoja kuten sivua, seuruuta ja paikallaoloa. Näyttelytaidot ovat myös olleet kokoajan arkitreeneissä mukana! Muutamia temppuja ja aktivointejakin on jo ehditty opetella. 

Mahti on hirmu nopea oppimaan, ja äärimmäisen motivoitunut! Toki pojasta jo näkee, miten häiriöt alkavat vaikuttaa, ja tällä hetkellä panostan ihan erityisesti siihen, että häiriössäkin keskittyminen säilyy. Tehdään siis helppoja, tuttuja treenejä vahvoilla palkoilla, onnistumisten ja treeni-ilon takaamiseksi.



Mahtihan oli mukana myös meidän OnniDog-koiratapahtumassa! Siitä tulee kuvineen kokonaan oma päivitys, koska siellä oli niiiiin hurjan paljon kaikkea hienoa! Varsinaisiin treeneihin ei ehditty koska minulle tapahtuma tänä vuonna oli kovin kiireinen, mutta kaikkea muuta ehdittiin kokea :)

Ainiin, me ollaan tälle meidän tilalle tehty faceen oma sivu, Onni Maalla. Siellä voi seurata Mahdin elämää myös, sekä näiden muiden eläinystävien :)! Täällähän asustaa kaksi aasia, lampaita, kanoja, ankkoja, pupuja, marsuja, kissoja sekä tietysti koirat :)!


Palataan pian taas, ihanaa syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti