torstai 3. elokuuta 2017

Mahti 8 viikkoa - kuvakooste jännästä päivästä :)

Tänään meidän Mahti saavutti maagisen 8vkon iän :)!

On pakko sanoa, että se on tuntunut jotenkin vanhemmalta kuin 7 viikkoiselta jo saapuessaan. Kun kävin katsomassa Mahtia päivää vaille 6vkoisena, se tuntui jo niin isolta, valmiilta, reippaalta kohtaamaan maailmaa. Otin siitä videoitakin, ja edelleen niitä katsellessa se näyttää jotenkin isolta pojalta jo niissä :D.
Tämä on jotenkin niin monella tapaa erityinen poika!

Mutta oikeastihan Mahti on vielä tosi pieni. Tosi pikkuinen terrierinpoikanen, joka puree vimmatusti ja leikkii hirmuisesti. Se on aktiivinen tapaus :D. Mutta kun se nukkuu, se kanssa nukkuu. Sikeästi, syvästi, pitkään. Pieni mies tarvitsee paljon lepoa <3.

Tänään käytiin esikoisen koululla, pojat pelasi palloa, ja Mahtikin halusi kovasti pelata palloa :D. Sehän oli ihan mahdoton! Täyttä vauhtia pallon perään ja sitten sai palloraukka kyytiä! 
Reissu meni hyvin, Mahti hyvin seuraili kun kuljettini pihalla. Oli siellä muutakin porukkaa, ei se sinne lähtenyt muttei pelännytkään. Katsoi, tuumasi, ja jatkettiin matkaa.
Lopuksi se simahti. Ihan totaalisesti.

Päivä oli jännä, mutta juuri sopiva tämmöiselle pikku-ukolle. 
Otettiin "viralliset" 8-vkon iän seisomis- ja istumiskuvatkin :)

******************
Ja tässä heti alkuun "viralliset" 8vkon seisomiskuvat:

(ylemmässä pieni mies on juuri herännyt ja vähän tööt ja kasassa, mutta saatiin muuten hyvä rauhallinen treeni!)



Aamulla oli paikkamakuutreeni, johon innolla osallistui melkein koko koiralauma :D. Vain irlis Ronja puuttuu, koska oli pihahommissa. Meillä usein koirat ehdottaa itse treenihetkiä, ja onhan se jo Mahdissakin nähtävissä tuo puuhailuinto. Se tulee välillä napittamaan suoraan silmiin ja selvästi ilahtuu jos kaivan namit (ruokanappulat) ja puuhataan jotain kivaa :D. Ihan liikuttava.
Pieni mies isolla koulun pihalla <3


Ensin Mahti hetken tsiigaili mun jaloissa, sitten siitä tuli kauhea riiviö ja lähdettiin purkamaan virtaa pallon perään.



Pakko sanoa, toimii! Poika viipotti pallon perässä semmoisella antaumuksella, ettei olla vielä nähty :D. Onnellisena katsoin menoa ja arvelin ukkelin väsähtävän aika täydellisesti tuon pinkomisen jälkeen.


Kaikkea hassua siellä kävi... Mahdille kun tapahtuu :D. 
Pieni mies jäi jumiin ison pallon päälle...


... Ja verkkoon, ihme kun ei siitä pääse läpi! (Tai menis se jos päättäisi, onneksi ei päättänyt.)


Avara maailma.


Se pikkuinen alkoi väsähtää, tuli ihan minun viereen <3.
 Enkä yllätyksekseni tuntenutkaan naskaleita pohkeessa, vaan se tuli nojaamaan, rakas.


Sitten se sippas <3.


Kotimatkalla oltiin vielä ajateltu moikata pelottava secu-vartija Juha, ihan näin totuttautumisen alkajaisiksi, jottei Mahti söisi isona isoja vieraita miehiä (kuten meidän Otto-airis tapasi suunnitella). Mahti morjesti nopeasti, ja oli niin väskä, että meni nukkumaan.


Se nukahti autoon ja veti hirsiä vielä pihassa autossa monta tuntia.


Ja vielä tältä päivältä 8vkon istumiskuvat, joista en osannut valita yhtä, näitä olisi vielä parikymmentä tuolla lisää jemmassa :D. 

Tää koira on niin suloinen <3. Pieni rakas riiviö pihtihammas <3.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti